fbpx

Afrika

Ontdek Afrika

Reizen naar Afrika

Afrika heeft veel te bieden betreft avontuurlijke en exotische bestemmingen voor reizigers die op zoek zijn naar een unieke reiservaring. Het continent biedt een ongekende diversiteit aan culturen, landschappen en wildlife. Een bezoek aan Zuid-Afrika is een must voor liefhebbers van safari’s en wildlife, terwijl Marokko een bijzondere mix biedt van oude tradities en moderne invloeden.

Voor avontuurlijke reizigers is Tanzania een perfecte bestemming, met de Kilimanjaro als hoogtepunt. Ook een bezoek aan de Masai Mara of de Serengeti mag niet ontbreken. Daarnaast heeft Afrika ook prachtige stranden, zoals in Zanzibar of de Seychellen. Voor een ontspannen vakantie in Afrika is Gambia een uitstekende bestemming. Dit kleine land aan de westkust van Afrika staat bekend om zijn prachtige stranden, rijke cultuur en vriendelijke bevolking.

Een vakantie naar Afrika biedt niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe culturen en indrukwekkende natuur, maar biedt ook een kans om bij te dragen aan de lokale ontwikkeling. Afrika kan de reis van je leven worden.

Afrika in het kort

Landen: 54

Oppervlakte: 30.370.000 km²

Hoogste punt: Kilimanjaro, 5.985m

Tijdzones: GMT+0 tot GMT+3 

Landen in Afrika

Afrika is een fascinerend continent dat bestaat uit 54 onafhankelijke landen, elk met zijn eigen cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden. Niet ieder land van Afrika is toegankelijk voor toeristen. Op sommige plekken moet je simpelweg niet willen komen voor je eigen veiligheid. Afrika heeft ons nog veel te bieden. Momenteel hebben wij alleen informatie over Gambia.

Gambia

Als je op zoek bent naar een zonovergoten vakantiebestemming met een rijke cultuur en vriendelijke bevolking, dan is Gambia de perfecte bestemming voor jou. Dit kleine land in West-Afrika biedt prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en een overvloed aan wilde dieren.

Bezoek de hoofdstad Banjul en ontdek het Nationaal Museum, waar je meer leert over de geschiedenis en cultuur van Gambia. Maak een tocht over de Gambia-rivier en spot de verschillende soorten apen en vogels. Of maak een safari in het nabijgelegen natuurreservaat Abuko en maak kennis met de Afrikaanse dierenwereld.

Geniet van de lokale keuken en muziek, en ontspan op een van de vele prachtige stranden. Kies uit een breed scala aan accommodaties, van luxe resorts tot eenvoudige lodges. Een vakantie naar Gambia biedt je een unieke ervaring in een fascinerend land.

Pin It on Pinterest