fbpx ...

Cambodja

Ontdek Cambodja

Reizen door cambodja

Welkom in Cambodja, een land vol geschiedenis, cultuur en relaxte eilanden. Cambodja ligt in Zuidoost-Azië en grenst aan Thailand, Laos en Vietnam. Cambodja de thuisbasis van de wereldberoemde tempels van Angkor Wat biedt ook andere verborgen juweeltjes. Van de hoofdstad Phnom Penh tot de rustige stranden van Sihanoukville en Koh Rong en de groene rijstvelden van Battambang, er is voor elk wat wils in Cambodja. Het land heeft een fascinerende en heftige geschiedenis die teruggaat tot het Khmer-rijk en de verschrikkelijke periode van de Rode Khmer. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur of avontuurlijke activiteiten, Cambodja zal je niet teleurstellen. Ontdek dit prachtige land en laat je betoveren door zijn charme.

Cambodja in het kort

Valuta: Cambodjaanse Riel & Amerikaanse Dollar

Tijdsverschil: 5 of 6 uur later

Visum: 30 dagen on arrival

Beste reistijd: november – april

Bestemmingen in Cambodja

Cambodja is een lang wat niet enorm veel hoogtepunten heeft. Daardoor zijn de bestemmingen in Cambodja ook in mindere hoeveelheden dan buurlanden Thailand en Vietnam.

Cambodja heeft een aantal leuke steden, zoals Siem Reap en Kampot. Ook vind je eilanden bij Cambodja. Bekijk het onderstaande overzicht van onze bestemmingen in Cambodja. Naast de bestemmingen die wij bezocht hebben, kun je ook nog naar Koh Rong Samloem, Kep, Cardamom Mountains en Battambang.