fbpx ...

Maleisië

Ontdek Maleisië

Reizen in Maleisië

Welkom in Maleisië! Hier vind je dé bron voor reizigers die op zoek zijn naar de beste tips, ervaringen en informatie over dit prachtige land in Zuid-Oost-Azië. Van het bruisende Kuala Lumpur tot de idyllische eilanden van de Perhentians, Maleisië is leuk voor iedere reiziger. Maak kennis met de lokale cultuur en keuken, ontdek de adembenemende landschappen en geniet van de gastvrijheid van de Maleisische bevolking. Laat ons jouw gids zijn en ontdek de parels van Maleisië.

Maleisië in het kort

Valuta: Maleisische Ringgit

Tijdsverschil: 6 of 7 uur later

Visum: 90 dagen on arrival

Beste reistijd: maart – oktober

Bestemmingen in Maleisië

Maleisië is onder te verdelen in het vasteland en Borneo. Op deze pagina vind je alle informatie over het vasteland van Maleisië met links naar blogs over de bestemmingen. Klik op de Borneo link als je alles over Borneo wilt weten. 

In Maleisië vind je veel verschillende bestemmingen en dit maakt het een fantastisch land om doorheen te reizen. Verken de bruisende steden Kuala Lumpur en Georgetown. Als natuurliefhebber bezoek je prachtige plekken, zoals de theevelden van de Cameron Highlands, de Expeditie Robinson-eilanden van Langkawi en het prachtige nationale park van Taman Negara.