fbpx ...

De leukste Hostels in één overzicht

Hostels zijn een geweldige manier om kosteneffectief te reizen en nieuwe mensen uit verschillende culturen te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar een avontuur, rust of iets daartussenin, er is altijd wel een hostel dat aan al je wensen voldoet.

Waarom slapen in een hostel? Het voornaamste voordeel van slaapzalens is de lage prijs vergeleken met hotels en andere accommodaties die meer luxe bieden. In hostels maak je gebruik van gemeenschappelijke ruimtes om jezelf op te frissen, te koken of te relaxen. Sommige hostels organiseren ook leuke activiteiten, zoals tours, kroegentochten en spelletjesavonden. Dus als je op zoek bent naar leuke contacten terwijl je reist dan kan je dit heel gemakkelijk krijgen door in hostels te verblijven.

Het uitzoeken van een geschikt hostel kan soms nog een lastige en tijdrovende klus zijn. Doordat hostels goedkoop zijn, kun je ook te maken hebben met slechte kwaliteit en onhygiënische omstandigheden. Daarnaast is zijn niet alle hostels even leuk. Daarom hebben wij jou geholpen door al het uitzoekwerk voor jou te doen! Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste en leukste hostels van de populaire bestemmingen van een land. Deze hebben wij gebaseerd op meningen van andere reizigers en de reviews van de hostels. Navigeer hier onder naar het overzicht per land om onze selectie te bekijken en boek je hostel(s) via de links.

Let op: de prijzen zijn vanaf prijzen en kunnen variëren per jaar en per seizoen. Ook kunnen prijzen verschillen als je vroeg boekt of juist last minute.

Hostels in Azië

Logo Wanderlustig

Indonesië

COMING SOON!

pinit fg en rect red 28

Pin It on Pinterest