fbpx

Over Wanderlustig

Hallo daar, leuk dat je meer over ons wilt weten. Wij zijn Leon & Noëlle. Tijdens onze soloreis op Madeira liepen we elkaar tegen het lijf in ons hostel. Na een geweldige tijd op het eiland ontstond er in Nederland een vonk. Wij zijn beide uiteraard reisfanaten en het bleek dat onze toekomstplannen redelijk in lijn liggen: de wereld zien. 

De naam Wanderlustig is ontstaan aan de keukentafel. We zaten iets te bedenken over hashtags en reizen. Toen dachten we aan #wanderlust en reislustig. Wanderlustig was geboren. Wanderlustig biedt jou reistips van echte wereldreizigers vanuit een passie voor reizen.

Leon en Noëlle - Masca
Uitzichtpunt Dragon's Crest Hike

Voor Onbepaalde tijd op wereldreis

Hoewel onze plannen in grote lijnen hetzelfde waren, wilde Noëlle eigenlijk fulltime reizen en Leon het werken en reizen combineren. De liefde overwon en samen hebben we een weg gevonden om onze plannen waar te maken: voor onbepaalde tijd op wereldreis!

Tijdens onze reis werken wij drie dagen per week op freelance basis en vier dagen per week besteden we aan reizen, nieuwe culturen ontdekken, leuke dingen doen en vooral genieten van wat deze prachtige planeet ons te bieden heeft.

Meer details en rolverdeling

Je wilt vast meer weten over ons en over Wanderlustig. Wij stellen ons graag persoonlijk aan jou voor en we vertellen jou wat we doen voor Wanderlustig. Zo heb je een beter beeld van ons en hoe wij bijdragen aan ons merk.

Leon Cloud Forest Singapore

Leon

Hola! Ik ben Leon, een vrolijke avonturier en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en leuke en sportieve activiteiten. Mijn passie voor reizen begon tijdens mijn minor in China en backpackreis door Thailand in 2016. Daar zag ik al een aantal digital nomads, hier ontstond mijn droom: dat wilde ik ook!

Nu leef ik deze droom en geniet ik met volle teugen van de wereldreis. Voor Wanderlustig maak en bewerk ik de foto’s en doe ik verder alles achter de schermen met mijn achtergrond als online marketeer. Denk aan SEO, social media bijhouden en affiliates. Ook design ik onze website en maak ik nieuwe features om een zo compleet mogelijke reisblog te bouwen.

Maya Bay Phi Phi Noëlle

Noëlle

Hallo daar! Ik ben Noëlle, een enthousiaste en gedreven meid die altijd op zoek is naar fijne plekjes. Op mijn achttiende besloot ik heel spontaan mijn allereerste backpackreis te maken, bestemming Sri Lanka. Velen verklaarden mij voor gek en vonden het onvoorzichtig maar dat typeert mij: gewoon gaan en ik zoek het daar wel uit. Het is uiteindelijk één van mijn mooiste reizen ooit geworden en hier is mijn liefde voor reizen ontstaan.

Voor Wanderlustig schrijf ik alle artikelen en ik zorg ervoor dat ze up to date blijven. Dit kan soms een uitdaging zijn in een reiswereld die zo snel verandert dus laat het mij zeker weten als iets niet meer klopt. Naast het schrijven van alle artikelen houd ik ervan om alles uit te zoeken voor onze reis: waar gaan we slapen, hoe komen we van de ene naar de andere plek en wat zijn leuke activiteiten? Dit is de reden dat ik ben begonnen met het aanbieden van reiscoaching. Als je hulp nodig hebt met reisgerelateerde zaken kan je altijd een call met mij inplannen. Wie weet tot snel!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Samenwerken met Wanderlustig

Samenwerken met Wanderlustig? We zijn ontzettend blij om de mogelijkheid te bieden om samen te werken met ons reisblog. Als groeiend reisblog met een toonaangevende bron van informatie en inspiratie voor reizigers, zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze lezers te betrekken en hen te helpen bij het plannen van hun volgende reisavontuur.

Een samenwerking met ons reisblog biedt je de kans om jouw merk te promoten aan een gepassioneerd en betrokken publiek van reizigers. Of je nu een reisbureau, hotel, luchtvaartmaatschappij, of een ander soort reisgerelateerd bedrijf bent, wij bieden de mogelijkheid om producten en diensten op een authentieke manier te presenteren aan mensen die op zoek zijn naar informatie en inspiratie.

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en werken graag samen met onze partners om innovatieve manieren te vinden om hun producten en diensten te presenteren. Of het nu gaat om het schrijven van een gastblog, het delen van foto’s en video’s op onze sociale media kanalen, of andere samenwerkingen, wij zijn enthousiast over het vinden van manieren om onze partners te ondersteunen en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Bovendien hebben we een sterke online aanwezigheid en bereiken we een groot aantal lezers en volgers via onze website en sociale media-kanalen. Door met ons samen te werken, krijg je de kans om jouw merk te promoten aan een breed publiek van reisliefhebbers en je naamsbekendheid te vergroten.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te promoten en je merk te versterken, dan is een samenwerking met ons reisblog een fantastische manier om dat te doen. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om met jou samen te werken en samen een onvergetelijke reiservaring voor onze lezers te creëren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Samenwerking met Wanderlustig

De nieuwste blogs

Pin It on Pinterest