fbpx

Reiscoaching

Hi, ik ben Noëlle en ik ben reiscoach. Als reiscoach help ik jou met het uitzoeken, plannen en beantwoorden van al je reisgerelateerde vragen. Je hebt besloten om op soloreis, wereldreis of überhaupt op reis te gaan. Je speurt het internet af en je raakt overweldigd door de keuzes voor landen en bestemmingen. Je wilt alles zien en doen maar hoe werkt dat precies? Wat moet je van te voren regelen? Hoe zit het met een visum? Het kan veel tijd en moeite kosten om dit allemaal uit te zoeken. Hier kan ik jou als reiscoach goed bij helpen met een 1 op 1 meeting!

Reiscoach Noëlle

Voorbereiding

Backpacken

Rondreis

Soloreis

Wereldreis

Geldzaken

Wat houdt reiscoaching in?

Reiscoaching is een (eenmalig) gesprek met een reiscoach waarin al jouw reisgerelateerde vragen beantwoord worden. Dit zorgt ervoor dat je niet eindeloos naar informatie hoeft te speuren.

Vooraf heb je je onderwerpen en vragen al ingestuurd zodat ik mij op ons gesprek kan voorbereiden. Tijdens het gesprek kletsen we over deze onderwerpen en andere dingen die spontaan bij je opkomen. Als je tijdens het gesprek een vraag stelt waar ik niet meteen het antwoord op heb, dan kom ik hier later per e-mail op terug.

Na het reiscoachgesprek heb je antwoord op al je vragen. Nu kun jij je reis boeken en zorgeloos op reis gaan.  Aanvullend op mijn werkzaamheden als reiscoach kan ik ook een op maat gemaakt reisplan voor je opstellen en zelfs alles voor je boeken.

Stuur al jouw reisvragen op

Online 1-op-1 met reiscoach Noëlle

Optioneel: Een reisplan op maat

Reiscoaching van Noëlle

Over mij

Ik ben Noëlle, stapelgek op reizen en sinds september 2022 zelfs voor onbepaalde tijd op wereldreis met Leon. Inmiddels heb ik al 30+ landen bezocht in 3 continenten. Ik houd ervan om alles uit te zoeken: nieuwe bestemmingen, accommodaties en activiteiten om zo de beste ervaringen te krijgen. Ik heb ook meerdere keren solo gereisd, de eerste keer was ik net 18 jaar geworden en ging ik 5 weken naar Sri Lanka!

Ik ben van mening dat reizen voor iedereen is en als je het spannend vindt of niet weet waar je moet beginnen kan ik je daar uitstekend bij helpen als reiscoach.

Wat kost een reiscoach?

Al vanaf €30,-* boek je mij als persoonlijke reiscoach. Het maakt niet uit voor welke soort reis of vakantie je mij nodig hebt.

Gemiddeld duurt een reiscoachgesprek een half uur. In dit half uur maken we kort kennis en bespreken we jouw vragen en reisplannen. Hebben we meer of minder tijd nodig? Dan betaal je voor wat je krijgt: €10,- per 10 minuten.

* De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

INSPIRATIE

Deze vragen kun je mij stellen

Welke bestemmingen sluiten aan bij mijn wensen?

Welk (dag)budget moet ik aanhouden?

Wat te doen in een land?

Wat is mijn ideale reisroute?

Hoe bereid ik mijn wereldreis voor?

Welke tips kun je mij geven voor mijn eerste soloreis?

Hoe zit het met het vervoer in dit land?

En natuurlijk nog veel meer!

Antwoord op al je vragen

Hulp bij het plannen van je reis

Ga zorgeloos op reis

Afspraak maken

pinit fg en rect red 28

Pin It on Pinterest