fbpx ...

Reisroutes

Ontdek onze routes

Onze reisroutes

Dit zijn onze reisroutes, ideaal als je op zoek bent naar een avontuurlijke manier om de wereld te verkennen. Deze reisroutes bieden een unieke reiservaring waarmee je een goed beeld krijgt van het land dat je wilt bezoeken. Een reisroute is ook ideaal als je nog geen idee hebt welk land je wilt bezoeken. Door de reisroute zie je meteen de hoogtepunten van het land en kan je beslissen of je hier graag heen wilt. Veel plezier op je volgende bestemming!

Heb je meer hulp nodig bij het uitstippelen van je reisroute of heb je geen idee waar je heen wilt? Kijk dan gauw of een reiscoach iets voor jou is. Noëlle helpt jou met al jouw reisvragen en denkt mee met jouw wensen en eisen. 

Waarom een reisroute?

Uitgestippelde reisroutes voor 2, 3 of 4 weken

Een efficiënte route langs de hoogtepunten

Bevat de belangrijkste bezienswaardigheden

Ontdek de verborgen parels van een bestemming

Helemaal zelf aan te passen met informatie uit onze artikelen

Reisroutes in Europa

Op zoek naar een leuke reisroute door Europa? Bekijk een van de verschillende reisroutes op ons eigen continent. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon rust, er zijn verschillende reisroutes die je kunt volgen. Eén van de meest populaire routes voor backpackers in Oost-Europa is de Balkan Route, waarbij je langs landen als Hongarije, Servië, Kroatië, Montenegro en Slovenië reist. Voor wie liever wat eilanden bezoekt kan Madeira een aanbeveling zijn met haar prachtige stranden en schitterende bergen. Of doe een rondreis op Tenerife: dit eiland heeft zo veel meer te bieden dan je wellicht zou denken.